Milisi Kecoa


Lama tak update blog … Lebih kesal lagi kalau jenguk kepada entri2 yang lepas, semakin tandus dengan cerita tentang punk, terus-terusan mengkhayal dengan politik lokal semasa atau puisi2 hedonis yang tak menyangkut. Nah, rasanya yang tinggal jadi punk hanyalah separuh dari nama blog ini. (kerana yang separuh lagi itu adalah nama aku sendiri ) Seperti … Teruskan membaca

balasan anak derhaka


500 orang dalam masa 100 saat ..nope, ini bukan gangbang


Shalom, ini sejenis kreativiti tahap tinggi buatan orang2 israel kalau rasa semua yg datang dari israel adalah penyelewengan akidah, fine !! korang pergi tengok youtube upin dan ipin , have a nice day  

Punk in love –


Memang lumrah bulan ramadhan, cacing-cacing dalam perut aku selalu mendendangkan lagu-lagu keroncong. Kalau hari kerja , tak sedar sangat waktu berlalu, tapi bila hari cuti macam hari ni aku lebih suka mengadap facebook. Main game Bejeweled blitz dengan harapan mencapai markah tinggi dan mengutuk saingan2 dalam friendlist aku. Ralit !! macam upacara membalas dendam ­čÖé … Teruskan membaca

Manusia Bodoh


Aku memang seorang yang gaul. Maksudnya, aku ini suka bergaul dengan kawan-kawan. Sekiranya mereka dari jenis pemain pingpong, terpaksa juga aku memperlihatkan kepandaian aku membuat smash kencang-sehingga-bola-bertukar-menjadi-api yang sangat digeruni oleh kawan dan lawan itu. Ya, aku terpaksa bersukan. Aku tak mahu punggung aku menjadi takung lemak seperti Dia.┬á Dia pernah berfalsafah. “Tahap seksi ┬áseseorang … Teruskan membaca

Ahmed and Salim – Dakyah jahat Israel dalam Kartun Lawak


Gabungan Mr. bean dan terroris melalui  karekter kartun South Park. Memang lawak. Aku bencikan terroris jadi aku memang boleh terima lawak jenis ini.  Tapi ini sejenis propaganda, ada jarum-jarum halus nak memburukkan agama islam. Kena faham jugak. Ahmed and Salim : episod 1 Ahmed and Salim : episod 2

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios