LETHOLOGIKA 2.0


Tentang kepercayaan-kepercayaan bodoh dan melarat Ternyata mereka masih menyangka guruh adalah petanda kiamat, tak lebih buruk dari teori kemurkaan dewa Zeus yang tercela atau tersangka ledakan granat yang terlepas jatuh dari tangan para malaikat Dan kita yang masih berpijak di muka bumi tetap mencongak rahsia di balik langit dari akal yang separuh adalah fantasi dan … Teruskan membaca

Teori konspirasi itu adalah konspirasi


Aku dah tak ada line internet. Streamyx yang menyakitkan hati tu aku dah potong dan sekarang aku cuma duduk melopong tanpa teknologi alam siber. Tak kisah sangat pasal bosan, aku akan belajar menyesuaikan diri. Cuma aku dah tak boleh nak tulis entri dalam blog ni. Takkan nak taip time kerja pulak kan 😦 by the … Teruskan membaca

Caci-makiku kepada iblis bernama Adolf Hitler, semoga takkan ada diktator sepertinya lagi sampai bila-bila…


Apa yang aku tuliskan di sini adalah jawapan aku kepada artikel bertajuk ADOLF HITLER : DARI SUDUT KISAH YANG JARANG KITA DENGAR, Aku berbual dengan seorang manusia yang darjat pemikirannya setaraf lembu, tapi berlagak macam pemegang ijazah PhD dan aku amat terperanjat apabila membaca tesis beliau yang mengagung-agungkan Adolf Hitler melebihi keagungan para nabi dan … Teruskan membaca

kaitan Freemason dengan seluar dalam


FREEMASON ada dimana-mana. Bukan sahaja pada cetakan matawang dollar US, tapi turut terlihat pada logo kereta, kulit album artis terkenal, siri kartun pokemon dan juga pada bungkusan chikadees. Walaupun begitu, kewujudan logo itu tak sebanyak bilangan logo yang wujud dalam kepala otak orang-orang paranoid yang sangat taksub dengan kisah-kisah freemason. Adalah membuang masa kalau diceritakan … Teruskan membaca

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios