30 perkara yang dapat dipelajari dari filem PORNO


  1. Perempuan selalu masuk bilik tidur pakai kasut tumit tinggi
  2. Lelaki sentiasa tegang dan bersedia untuk berlepas
  3. bertahan 10 saat pun dah kira nikmat
  4. Jika perempuan terkantoi masturbasi oleh mana-mana lelaki, dia takkan menjerit atau malu, sebaliknya akan mengajak lelaki tu melakukan hubungan seks dengan dia.
  5. Perempuan akan sentiasa tersenyum penuh penghargaan bila lelaki menyemburkan muka mereka dengan sperma
  6. Perempuan merasa sangat nikmat melakukan hubungan seks dengan lelaki hodoh, tua  pertengahan umur
  7. Perempuan akan menjerit luar kawalan semasa melakukan blowjob
  8. Perempuan selalu mencapai orgasm serentak dengan pasangan lelaki
  9. blowjob dapat menyelamatkan wanita daripada disaman untuk kesalahan memandu
  10. Semua perempuan akan menjerit bising semasa melakukan hubungan seks
  11. orang-orang dari zaman 70an takkan melakukan hubungan seks tanpa berlatarbelakangkan petikan gitar solo
  12. aksi paling kerap dan paling mengghairahkan adalah lelaki suka melibaskan penis setengah ereksinya ke buntut perempuan
  13. Semua lelaki akan jerit OH YEAH semasa pancut
  14. melakukan seks dengan dua lelaki yang saling high five sesama sendiri takkan membuatkan wanita berasa kecil hati
  15. double penetration akan membuat perempuan tersenyum
  16. lelaki Asia tak pernah wujud
  17. Jika kamu terserempak dengan seorang lelaki sedang main dengan teman wanitnya dalam semak, lelaki itu mesti tak kisah kalau kamu masukkan penis kamu ke dalam mulut teman wanitanya.
  18. jururawat suka hisap konek pesakit
  19. lelaki tak pernah tembak dalam
  20. Jika teman wanita kamu nampak kamu jilat teman baiknya sendiri, dia cuma marah sekejap je, sebelum dia join sekali.
  21. perempuan tak pernah sakit kepala atau datang bulan
  22. semasa perempuan hisap konek laki-laki, adalah penting untuk mengingatkan dia dengan perkatan “suck it”
  23. semua lubang jubur adalah bersih
  24. perempuan selalu berasa terkejut semasa membuka seluar laki-laki dan mendapati ada penis di dalamnya
  25. lelaki tak perlu merayu
  26. semasa melakukan blowjob sambil berdiri, kebanyakkan lelaki dengan bangganya akan cekak pinggang
  27. semua lelaki memiliki konek yang sama besar dengan konek Peter North
  28. semua alat sulit wanita dalam keadaan botak licin
  29. mana-mana perempuan yg ikat rambut ala pigtail adalah remaja
  30. kalau tak ikat rambut , mereka adalah MILF
Ok, bulan puasa, aku paham,
tapi aku memang tak tahan gelak baca post porno ni, tu sebab aku translate..
post originalnya di :

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios

%d bloggers like this: