Gempar! Unsur-Unsur Kafir/Syaitan Laknatullah Dalam Sambutan Hari Raya!


Gempar! Unsur-Unsur Kafir/Syaitan Laknatullah Dalam Sambutan Hari Raya!

Baru-baru ni kita gempar dengan iklan raya kontroversi di TV3 yang mengandungi unsur-unsur Pagan Santa Claus Kristus dan Yahudi illuminati, Mashaallah lihatlah betapa ghairahnya mereka menyesatkan umat Islam di Malaysia dengan cara tersembunyi, tanpa disedari kita telah didoktrinkan dengan unsur-unsur Pagan Syaitan dengan teknik ‘Subliminal Message’ mereka.

Sebenarnya Freemasonry telah lama bertapak di Tanah Melayu sejak zaman Sir Francis Light Laknatullah yang membuka Pulau Pinang, dan sejak itu unsur-unsur Freemason Nirrajim telah berjaya didoktrinkan sehingga menjadi amalan tanpa disedari oleh orang Melayu Muslim, termasuklah sambutan Hari Raya, Kini saya akan mendedahkan satu-per-satu amalan kafir yang telah menjadi sebahagian dari hidup orang Melayu! …………

Sambung kat sini  : http://luf-kin.blogspot.com/2010/09/gempar-unsur-unsur-kafirsyaitan.html?ref=nf

Ini adalah satu entri dari seseorang yang aku tak kenal… tapi kelakar sebab dia spoof  kaitan hari raya dengan freemason .. hantaran tepat ke arah muka para paranoid geometri . hehehe

Comments
4 Responses to “Gempar! Unsur-Unsur Kafir/Syaitan Laknatullah Dalam Sambutan Hari Raya!”
  1. adiospunk berkata:

    terima kasih alif🙂
    seronok baca entri tu.. saya setuju semua yg ditulis penulis tu..
    saya jarang jumpa blog yg anti teori konspirasi…ingatkan tak ada … hehehe

    thumbs up

  2. Alif berkata:

    hehe…cuba baca entri ni pulak: http://blog.aidan.com.my/2010/05/teori-konspirasi/

    pastu baca versi yg lebih gempak…sampaikan more than 450 comments. Link dia boleh carik kat comment section kat entri tu.

  3. adiospunk berkata:

    hahahaha makan je la ketupat tu.. pedulikan freemason
    takkan makan ketupat pun boleh terpesong akidah

  4. JePh berkata:

    abihla x bole mkn ketupat. geng2 freemason je yg boleh mkn. hahahahaha!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios

%d bloggers like this: