Schopenhauer , tolong jangan tolak aku sampai jatuh tangga.


” Membaca itu seperti  berfikir menggunakan kepala otak orang lain ” 

okaylah. Giliran aku membaca fikiran dalam kepala otak orang lain pulak.
Aku malas nak tulis apa-apa.

Lagipun kuiz-kuiz gila di Facebook sedang mengheret aku ke sebuah dunia yang penuh dengan keseronokkan bertaraf orgasme.

Ciao.

Comments
5 Responses to “Schopenhauer , tolong jangan tolak aku sampai jatuh tangga.”
  1. adiospunk berkata:

    kerol-
    walaupun bahaya .. aku bukan pervert.
    Di Jepun dah ada manusia yang buat permohonan mahu bernikah dengan karekter kartun.
    setahun dua lagi , mungkin ada orang Malaysia yang sanggup berkahwin dengan kuiz?
    Dunia dah semakin pelik.

    Matjai-
    Kuiz perempuan pun aku kaut kadang-kadang . Secara tak sengaja.
    Untungnya, aku berjaya mempertahankan kehormatan diri aku dengan mengelakkan diri dari menjawab soalan kuiz “how gay you are?”

    Tak ada lagi cerpen , matjai.
    Masanya untuk aku baca blog kau pulak.. buatlah cerpen.. hehehe

  2. matjai berkata:

    sebab tu aku cuba untuk jarang masuk facebook. nanti kuiz untuk perempuan pun aku kaut..

    hehe. kuiz-kuiz ler.

    mana cerpen-cerpen baru ?

  3. Kerol Anuar berkata:

    giler ah!
    wat kuiz pown berahi!
    hahahahaha..
    anda bahaya! sgt bahaya!

  4. adiospunk berkata:

    mana ada aku cakap pasal orgasme pra-matang ?
    kau sengal… mana blog kau ?
    aku nak kutuk.

  5. budak sengals berkata:

    meh baca blog aku! dan beri pendapat yang de’daki.. huhu.. yeah
    quiz di facebook buat ko cum cepat hahahah!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios

%d bloggers like this: