Pintu-pintu


The doors – filem biogragrfi

Kalau aku tak tengok filem ni , mati-mati aku ingatkan Kurt Cobain tu hebat gile. Rupanya Jim Morisson ada lagi banyak cerita gempak .

Filem ni menceritakan pasal penyanyi utama kugiran The Doors yang pemabuk dan ketagihan candu  juga kehebatannya menuliskan lagu-lagu puisi termasuk kegemaran aku seperti Touch Me dan Light my fire .

Rebel betul zaman muda Jim .  Kematian jugak membuatkan dia kekal muda.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

  • Temerloh punkrocker

    images
  • Menembus tembok silam Adios

%d bloggers like this: